Behandelingen:

Gezichtsbehandelingen:

Tijdens de gezichtsbehandelingen werk ik met de 100% natuurlijke producten van Phyto 5. En tevens volgens de Chinese 5 elementenleer. D.m.v. het bekijken van jouw huid maar ook jouw bioritme (berekend vanuit jouw geboortedatum) kan ik zo een behandeling samenstellen specifiek gericht op jouw huid.


Lichaamsmassages:

Bij Indah wa Leha kun je terecht voor verschillende massages. Zo bied ik rugmassages, gezichtsmassages en volledige lichaamsmassages aan, maar ook energetische massages waarbij de energiedoorstroming gestimuleerd wordt en daarmee het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Tevens zorgt het energetische stuk voor een diepe ontspanning.


Holistische behandelingen:

Holistisch betekent "allesomvattend". Mijn visie is dat je het lichamelijke en het emotionele niet los van elkaar kan zien, alles staat met elkaar in verbinding. Tijdens een holistische behandeling gaan we op het moment van binnenkomst kijken wat op dat moment nodig is voor jou en waar je behoefte aan hebt. Zodat we het lichamelijke, maar ook het emotionele stukje mee kunnen pakken. De tools die ingezet kunnen worden zijn: 

* Lichttherapie, vibratie en lymfedrainage (Chroma Rythmic)

* Edelstenen (werken op lichaam en emotie) 

* Zuivere, natuurlijke, energetische producten van Phyto 5

* Reiki, Healing en magnetiseren

* Voetreflextherapie, meridianen en reflexzones 

* EFT- Emotional Freedom Techniques (een effectieve en snelle methode om remmingen, angsten en andere negatieve emoties te deblokkeren en doorstromen

* Sjamanendrum

* Honingmassage