Behandelingen:

Gezichtsbehandelingen:

Tijdens de gezichtsbehandelingen werk ik met de 100% natuurlijke producten van Phyto 5. En tevens volgens de Chinese 5 elementenleer. D.m.v. het bekijken van jouw huid maar ook jouw bioritme (berekend vanuit jouw geboortedatum) kan ik zo een behandeling samenstellen specifiek gericht op jouw huid.


Lichaamsmassages:

Bij Indah wa Leha kun je terecht voor verschillende massages. Zo bied ik rugmassages, gezichtsmassages en volledige lichaamsmassages aan, maar ook energetische massages waarbij de energiedoorstroming gestimuleerd wordt en daarmee het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Tevens zorgt het energetische stuk voor een diepe ontspanning.


Healing:

Bij Healing ga ik ervan uit dat door emoties en blokkades in de energiedoorstroming, mensen lichamelijke klachten kunnen krijgen. Door de chakra's af te gaan en te achterhalen waar de blokkades zitten kun je deze weer beter doorstromen en de daarbij behorende emoties aanpakken zodat jij deze los kan laten en verwerken. Waardoor jij je beter voelt en de lichamelijke klachten verminderen ofwel verdwijnen! Erg aan te raden bij stress, emoties, burn-out, oude emoties en trauma's.

Voetreflextherapie:

Bij de voetreflextherapie worden bepaalde reflexpunten op de voeten behandelt die elk op zich corresponderen met organen en weefsels in het lichaam. Zo probeer ik  de balans in het lichaam te herstellen en het zelfgenezend vermogen te stimuleren. Zo kunnen veel klachten verzachten, verminderen en soms wel verdwijnen.