Over Indah wa Leha

Graag wil ik me even voorstellen, ik ben Maike Beumers- Jacobs, getrouwd en moeder van 2 leuke jongens. Na het behalen van mijn diploma schoonheidsspecialiste in 2002 en op verschillende plaatsen gewerkt te hebben heb ik besloten mijn eigen praktijk op te gaan zetten.

Vanaf september 2007 is Schoonheidssalon "Indah wa Leha" een feit!

Vrij vertaald in het indonesisch betekent Indah wa Leha, mooi en relax. Ik heb voor deze naam gekozen vanwege mijn Indonesische roots.

Van begin af aan wilde ik niet standaard schoonheidsbehandelingen geven maar klanten ook echt laten ontspannen en met een gevoel van rust en in balans naar huis laten gaan.

De filosofie van Phyto 5, de chinese 5 elementenleer en de Chroma Rythmic sluiten hierbij ook helemaal aan en tot op heden werk ik nog steeds met veel plezier en bewondering met deze producten en dit apparaat. 

In de loop van de jaren heb ik nog veel mogen leren en heb ik verschillende cursussen gevolgd om klanten op meerdere manieren te helpen en zich beter te laten voelen.

Reiki, Healing en Voetreflextherapie zijn cursussen die me veel verrijking hebben gegeven en die ik heel mooi kan integreren in de behandelingen maar ook als een behandelmethode op zich kan aanbieden.

Ik werk met veel liefde en passie in mijn salon en ik hoop dit nog jaren te mogen doen!